Trampolines Enterré - Instruction de placement

Trampolines ingraven, dat is dé trampoline trend van de laatste jaren. Trampolines worden ingegraven om een open karakter aan de tuin te geven, maar ook omdat een lage trampoline natuurlijk eens stuk veiliger is.
De InTerra trampolines van EXIT zijn standaard verlaagde trampolines die slechts 20 cm boven de grond komen. En onder de InTerra trampoline hoeft slechts een komvormige kuil gegraven te worden. Een kleine moeite voor een prachtig en veilig resultaat.

De EXIT InTerra trampolines hebben een zeer hoogwaardige afdekrand met ontluchtingsgaten aan de zijkant. Dit zorgt voor de nodige luchtafvoer tijdens het landen op de trampoline.
EXIT InTerra is een Inground trampoline met uitstekende prijs/kwaliteits verhouding toegankelijk voor een breed publiek.
Door de unieke frameconstructie, staat de trampoline op vier plaatsen met grondankers in grondpluggen verankerd in de grond.
Zo staat de EXIT InTerra trampoline als een huis en is zo stormbestendig. Ook het verschuiven van de EXIT InTerra trampoline tijdens het springen is uitgesloten. Optimale stabiliteit en veiligheid in XXL uitvoering!
Obtenez les meilleures offres pour votre emplacement; Sélectionnez votre pays